Mine lån


Glemt/ny PIN-kode?
Ny låner

Sommerens kuleste

sommerles.jpg
For 1.-7. klassinger fra 1. juni til 31. august Registrer bøkene du leser, og få kule premier og lesetips!

Aktivitetskalender

iFokus - aktuelt fra biblioteket

  • Filmbib fornyer seg

    ny-filmbib-blogg Er du glad i norske kort- og dokumentarfilmer? Da bør du slå deg ned i sofaen med popkorn i kveld for å se på forbedringene i Filmbib. Filmbib er en gratis strømmetjeneste for å se norske kort- og dokumentarfilmer. Norsk filminstitutt har nylig gjennomført en stor oppgradering av strømmetjenesten for deg. Blant de viktigste forbedringene er: • Raskere plattform • Sanntidssøk • Bedre relevans på søk • Søkbart innhold uten innlogging • Delbare permalenker uten innlogging Nye apper for iOS og Android testes i øyeblikket og slippes om ikke lenge. I mellomtiden fungerer de gamle appene som tidligere. Alle med nasjonalt lånekort på norske bibliotek kan se kort- og dokumentarfilm gratis gjennom Filmbib. Tilgang til Filmbib får du via norske folkebibliotek og med ditt nasjonale lånekort. Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter. Alle filmene du finner er kjøpt inn gjennom den nasjonale innkjøpsordningen for film. Ordningen administreres av Norsk filminstitutt på oppdrag fra Kulturdepartementet og er opprettet for å bidra til bredde og kvalitet i filmtilbudet, for voksne og barn, og stimulere filmkulturen i Norge. God film!
  • Les for svingende!

    Les-for-svingende-blogg-Tromsø-2018 Biblioteket inviterer alle mellom 6-12 år til sommerkampanjen Les for svingende 2018! Det du må gjøre er å lese fem bøker i løpet av sommerferien. Lesekortene kan hentes på biblioteket eller  lastes ned her: Les for svingende 2018. Alle som deltar på Les for svingende  får flotte armbånd og er med i trekningen av premier på bokfesten i september.
  • Selvbetjent i Lakselvbukt

    lakselvbukt-bibliotek-(1-of-1)-4-blogg Denne uka kunne innbyggerne av Lakselvbukt bivåne den etterlengtede åpningen av skolebibliotekets selvbetjening. En ordning som er fullt på høyde med tilbudet mange i Tromsø lenge har hatt tilgang til. De som bor i bygda kan låne bøker og bruke biblioteket nå også utenom vanlig kontortid. lakselvbukt-bibliotek-(1-of-2)-2-blogg – Selvbetjent åpningstid er et godt tilbud som jeg håper mange får glede av i tida framover. Biblioteket skal være en spennende plass å finne inspirasjon, så vel som et velegnet møtelokale, sier enhetsleder Per-Helge Engen.

Kontakt

Besøksadresse:
Grønnegt. 94, 9008 Tromsø
Postadresse:
Postboks 6900, 9299 Tromsø
Tlf: 777 90 900
biblioteket@tromso.kommune.no
Kroken bibliotek
482 95 779
Kroken Epost | Kroken
Tromsdalen bibliotek
 776 35 439
Tromsdalen Epost | Tromsdalen
Byarkivet
902 12 445
Byarkivet Epost
Bokbussen, mob. 976 77 092
Bokbussen Epost | Bokbussen

Åpningstider


Hovedbiblioteket:
Man-tors: 09.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 16.00
Lørdag: 11.00 - 15.00
Søndag: 12.00 - 16.00